torstai 24. kesäkuuta 2010

Juhannusta!

Eilen vikat seuran treenit ennen kesätaukoa, joka meidän kohdalla tarkoittaa kyllä ankaraa treeniä :D Keskityttiin keppikulmiin ja erityisesti kontakteihin. A:ta ensin hihnassa pari kertaa, jonka jälkeen kokeilin vapaana, jes toimii! Lisäsin yhden hypyn eteen, toimi vieläkin! Vahvistettiin tätä siis nyt vapaana menemisellä. Seuraavana sitten takaaleikkaus mukaan kuvioon.

Muilla kontakteilla ei olla menty vielä ollenkaan, joten kokeilin sitten eilen samaan syssyyn keinua vapaana, ei niin hyvä. Luulen, että kun keinu ei ole niin jyrkkä kuin A, niin vanha tapaa puskee vielä Myystä läpi, tekis niiin mieli vaan painaa! Joten koira hihnaan ja hihna Eilalle ja keinulla vahvistamaan, toimi sitten kyllä hienosti. Yhtään lentokeinua ei missään vaiheessa edes yrittänyt. Nyt vaan treeniätreeniätreeniä ihan hulluna! Jos kolme kertaa viikossa kerkeäisi kontakteja ottamaan, niin hyvä olisi.

Ihan järkyttävää, että huomenna on jo juhannus! Minne tää kevätkin on vaan kadonnut, nyt sitten mennään jo kohti syksyä, kamalaa. Mutta anyway, ihanaa keskikesän juhlaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti