tiistai 22. kesäkuuta 2010

SM-fiiliksiä ja kärähtänyttä nahkaa

Viikko sitten maanantaina Myy pääsi Mirkan käsittelyyn ja jumejahan sieltä löytyi. Lihaskireyttä ja yksi selkänikama aika jumissa. Selvästi tyttö nautti käsittelystä, kuorsaus vaan kuului :)

Pääsykokeet oli ja meni, niistä ei todellakaan sen enempää. Mutta jos joku on varmaa, niin se, että nyt alkoi TREENAAMINEN! Niin koiran kuin itsenikin. Lisenssinkin maksoin jo, kisat polttelee :D

Sunnuntaina suunnattiin Piian ja Pirjon kanssa Tikkurilaan Agi-SM:jä katsomaan. Vähintäänkin mielenkiintoisia ratoja (en jaksa niistä sen enempää vaahdota :D ), upeita suorituksia ja hieno tunnelma! Sää suosi, vaikkei aamulla kaatosateessa lähtiessä olisi uskonut. Tuliaisena kärähtänyt nahka, josta olin vielä sunnuntai-iltana sitä mieltä, ettei se niin paha ole. Eilen aamulla mieli oli toinen. Aurinkorasva, yliarvostettua :D

Eilen olin kouluttamassa pitkästä aikaa ja otin Myynkin mukaan, kun ei ollut liian kuuma. Suunnattiin hallille sen verran aikaisin, että kerettiin treenata itsekin. Teemana pituus, Hannan kanssa keväällä otettu keppikulma ja kepeillä leyeröinti.



Pituutta aluksi n. maksimi pituudella, kääntyi loistavasti kun juoksin itse mukana. Mutta kun irtosin aika voimakkaasti sivulle, tuli taas välistä. Lyhensin pituutta, oli vähän parempi, mutta ei siltikään kestä niin voimakasta irtaantumista kuin pitäisi. Kokeilin melkein vahingossa "pituus"-käskyn perään "mene"-käskyä, jolloin lähti kyllä huomattavasti paremmin. Hmm, oisko siinä apukeino?

Keppikulma ihan jees, eli lähetys tapahtui siis hyppyjen puolelta noin keppien puolivälistä. Haki ensin muutaman kerran toisen väliin. Helpotin kulmaa siirtämällä putkea himpun verran keppejä pidemmälle ja sen jälkeen haki oikein, vaikka putki ja kepit olivat samalla "tasolla" ja lopuksi kepit hieman pidemmällä kuin putki.

Leyeröinnissä ei ongelmia, pujotteli varmasti. Ensimmäisellä kerralla taisi vilkaista mua, kun astuin siivekkeen tasolle, mutta ei kuitenkaan tullut ulos. Hienoa! :)

Olipas muuten outoa, mutta samalla kivaa olla kouluttamassa pitkästä aikaa. Ja ihana nähdä, kun koirakot ovat edistyneet kevään aikana :)

Ainiin, liikuntapäiväkirjat ovat ihan kokonaan unohtuneet! No en jaksa noita muutaman viikon takaisia enään tänne näpytellä, jatketaan vaikka sitten taas tästä viikosta. Uuden saliohjelman sain muutama viikko sitten, nyt kolmijakoisena: rinta & ojentajat, jalat & olkapäät ja selkä & hauis, ja kyllä sillä itsensä kipeeksi saa :D Tarkoituksena olisi nyt myös lisätä neljäs salipäivä, jolloin 30min crosstrainer + 30min vatsarääkki. Juoksemaankin ollaan keretty nyt ihan mukavasti. Pe ja la käytiin maalla ensimmäisen kerran hiekkateitä pöllyttelemässä, kumpanakin päivänä reilu 10km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti