tiistai 27. heinäkuuta 2010

Tehotreeniä

Helteet senkun jatkuu - minä tykkään, nää elukat ei ehkä niinkään, mut tällästä kesän pitääkin olla :) Viime viikolla otettiin Marian kanssa yksi kontaktitunti. Myytä pitää saada lähtemään nyt itsenäisemmin ja varmemmiin kontaktille, kyselee multa ihan liikaa. Tosin veikkaan kyllä ettei kisoissa kyselisi yhtään ja, että oon nyt treeneissä jotenkin painostanu liikaa ja alkaa sen takia himmailemaan ja kyselemään lupaa. Nyt treenataan tätä ahkerasti ja tarpeeksi rennolla otteella, tasan kahden viikon päästä pitäisi nimittäin startata Kajaanissa agiradalla.

Kontaktitunnin lisäksi käytiin viime viikolla kaksi kertaa aksaamassa; torstaina Maaritin, Piian, Niinan ja Marin kanssa ja perjantaina rataharkoissa. Molemmilla kerroilla keskityttiin kontakteihin, 3-4 krt 10 toistoa ja toistojen väliin aina jotain mieltä virkistävää.

Tänään vuorostaan Tiian kanssa hallilla. Molemmilla kontaktit mielessä, Piuha 1vee ja Myy 5vee :D Helevetin kuuma oli, mutta treenit saatiin tehtyä. Myyn kontaktille etenemisessäkin havaittavissa ehkä pientä muutosta :) Tiialle kiitos mun silmien avaamisesta ylösmenon vaatimusten ja palkkauksen suhteen. Oon ehkä vaatinut nyt ylösmenolta turhaa odottelua ja siitä on myös Myy paineistunut. Tärkeintähän on, että koira kestää alasmenolla ohijuoksun ja tulee vasta käskyllä mukaan, ei liikkeeseen. Toki ylösmeno kontakti pitää myös ottaa, mutta siitä jatkaminen pitäisi tapahtua ripeemmin ja jotenkin iloisemmin. Hmm, sainpahan taas pohdittavaa pieneen päähäni :)

Tosiaan olen nyt ilmonnut Myyn kolmeen kisaan. Ensi lauantaina mennään omiin kisoihin hyppikselle, samoin ensi viikon keskiviikkona Kotkan iltakisoihin hyppärille. Omiin kisoihin ilmoitin alunperin myös agiradalle, mutta säästetään sen starttaaminen sinne Kajaaniin, jotta ehditään vielä treenaamaan. Tarkoituksena on nyt lähinnä lähteä katsomaan, että onko törkeeseen varastamisongelmaan tapahtunut mitään parannusta ja aijon myös tehdä yhden muutoksen meidän starttitilanteeseen. Siitä ja sen tuloksista ja vaikutuksista kerron sitten kisojen jälkeen. Ihan outoa mennä kisaamaan, kun edelliset startit ovat viime syksyltä :D Ja ensi viikolla on myös lähtö Suomussalmelle Hannan & Daran luokse kyläilemään, yes! Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti