torstai 27. joulukuuta 2012

Seinäjoki KV ja muita kuulumisia

Eipä ole tarvinnut taas päivitystahdilla ylpeillä, mutta toisaalta eipä ole ollut hirveästi kerrottavaakaan. Syksyn treenailut jäivät aika minimiin. Myy on treenannut neljän viikon välein Timo Liuhdon opissa ja Maisa on ollut hallilla huimat kaksi kertaa koko syyskautena. :D Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että keppejä se ei osaa vielä(kään). Syksy piti vaan niin kovaa kiirettä koulun ja töiden kanssa, että vuorokaudessa ei ole yksinkertaisesti tunnit riittäneet eikä viikossa päivät. Jospa vuoden vaihteen jälkeen aktivoituisimme taas agin saralla enemmän?

Lokakuun lopussa Maisa matkasi Seinäjoen kv- näyttelyyn Mariannen ja Maaritin kanssa hakemaan sen kolmannen SERT:n kotiin PN3- sijoituksen kera. Arvostelu oli seuraavanlainen:
"En kraftfull välbalanserad tik. Bra huvudlängd och halsskinn. Utmärkt förbröst. Något rakställd skuldra. Utmärkt över- och underlinje. Bra svansans. Bra ben och fötter. Rör sig instabilt (?)... Utmärkt temperament."

Nyt sitten vaan odottamaan kevättä ja taippareita, niin pääsee leipomaan valiokakkua. :)

Ensi vuoden tavoitteiksi voisi asettaa Myyn osalta SM- nollien keruun ja SM- kisat. Maisa saa luvan valioitua, aloittaa CACIBien keruun ja aloittaa kisauran agin parissa sekä voisi myös nousta kakkosiin. :)

1 kommentti:

  1. Onnea komialle lappukorvalle! Sitten vaan ens vuonna leikkitiput(?) talteen ja valiohakemusta vetämään!

    VastaaPoista