maanantai 13. joulukuuta 2010

Parasta talvessa

Parasta talvessa on pitkät lenkit kirpakassa pakkassäässä, kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja ilmassa ei ole tuulen virettäkään.<3 Kuvasatoa eiliseltä lenkiltä Even ja koirien kanssa, kaikki kuvat on ottanut Eve Taipale.

Domino, Kurumi, Myy

Dodo, Kuru, Smyge



Maisemaa Vaarniemen kallion näköalatornista



Ryhmä Rämä



Myy ja lumiparta

Lisää kuvia löytyy täältä. Muutenkin yritän tonne Picasaan aina päivitellä kuvia, laitoin linkin myös tohon sivupalkkiin. Lisäilen sinne jossain vaiheessa kuvia Klasusta menneiltä vuosilta, ja täytyy tässä joululoman aikana myös yrittää napsia uusia fotoja.

Ensi sunnuntaina suunnataan kahdeksi viikoksi Kaakkoon joulun ja uuden vuoden viettoon, Hyvinkään kautta tosin. Vuoden vikat kisat siis edessä ja varsinaiset yökisat tulossa, eka rat.tut. vasta 19.25, huoh. Mikä ihmisiä vaivaa, kun ilmoittautuneita ihan järjettömästi vuoden vikoihin skaboihin, alle viikko ennen joulua? :D Maxi YKKÖSIÄKIN 70/71, sairasta. No, toivotaan nousua ekalta radalta niin pääsisi Kouvolaan ennen puolta yötä. :D


2 kommenttia:

  1. Kivoi kuvii, mut höh miksei mul enää oo tollasta viatonta karvapalleroo kun kuvien perusteella näyttää syksyllä olleen?! :D

    VastaaPoista
  2. Heh, onks äijä muka vähän kasvanu? :D Vois yrittää joululomalla treffata, tahtoo nähdä iso-Pumban! Tuun maanantaina kaheks viikoks Kouvolaan.

    VastaaPoista