sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Treeniuutisia

Elämä täällä Turussa on lähtenyt hyvin käyntiin ja viihdytään täällä loistavasti! Mä rakastan näitä loistavia lenkkimaastoja tässä ympärillä ja Minnan & Ninjan kanssa ollaankin lähes päivittäin tehty parin tunnin lenkkejä. Kuntopolulle on matkaa 500m ja sitä pitkin tosiaan saa tehtyä parin tunnin lenkkejä kevyesti ja koiratkin ovat kirmailleet siellä ihan vapaana. Lisäksi tästä kotiovelta about kilsan päästä lähtee retkeilyreitti/luontopolku, missä merkittyä reittiä riittää yli 10km mahtavine maisemineen merelle :)

Heti viime viikon alussa kävin hakemassa hallin avaimen ja parit aamutreenitkin (kontaktipainotteiset) kerettiin tekemään, molemmat ok. Viikko sitten sunnuntaina käytiin starttaamassa pari starttia ATT:n kisoissa ja todettakoon niistä, että kontaktit ei toimi vielä kisatilanteessa. Ekalla radalla puomi oli hieno, samoin A:n ylösmeno, mutta alasmenolta hyppäsi törkeästi. Näytti ihan selvästi keskisormea... Tokalla radalla hylky tuli heti alussa, kun onnistuin putken väärään päähän koiran päästämään ja sen jälkeinen puomi aivan järkyttävä. Myy liisi sen läpi ilman yhtään ajatusta treenatuista asioista, arhg. Kaksi keskeytystä siis. Mutta treenit jatkuu... Omakaan mielentila ja tsemppi ei kyllä ollut huipussaan, mikä saattoi vaikuttaa asiaan. Väsytti, palelsi ja päätä särki. Lauantaina vietettiin 12h päivä Mjösundissa NOME-kokeissa.

Ja treeneistä puheen ollen, siltä rintamalta onkin ihan huippu-uutisia! Päästiin nimittäin mukaan TSAUN-valmennusryhmään, mikä tarkoittaa sitä, että treenit ovat joka toinen torstai ja lisäksi on ulkopuolisten huippujen pitämiä kursseja. Ensi vuodelle on jo sovittu kolmet Elina Jänesniemen koulutukset ja tällekin vuodelle on mahdollisesti vielä jotain kehitteillä. Seuran sisältäkin kun löytyy arvokisamenestyjiä, esim. Oreniuksen Jouni ;) Olen kyllä niin innoissani tästä mahdollisuudesta, varsinkin kun meille ei ole vielä pienryhmäpaikkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti