keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Treeniä ja pennuntuoksua

Luultavasti viimeiset treenit vähään aikaan näillä suunnilla on nyt treenailtu ja onnekseni voin sanoa, että voiton puolelle päästiin kontaktien kanssa. Vielä toki treeniä ja vahvistusta tarvitaan, mutta nyt tiedän tasan tarkkaan mitä tehdä ja miten tehdä. Erityisesti treenattavat asiat ovat:
  • ylösmenolle ampuminen jokaisesta kulmasta, nyt ainoastaan suorasta linjasta ymmärtää syöksyä kontaktille minulta kyselemättä ja varmistelematta
  • alasmenolta vapauttaminen ja palkkaaminen vaihdellen eri paikoista ja eri tavoilla, ettei vahvistu tietty paikka/asento=vapautus/kohta saa lähteä --> pakka hajoaa helposti
Lisäksi täytyy kiinnittää huomiota koiran vireyteen. Myyn pitää olla pakahtumassa innostukseen, jotta suorituksesta tulee tarkka ja täsmällinen. Lisäksi olen päättänyt, että yksin en lähde treenaamaan, joku valvova silmä pitää olla huomauttamassa hölmöilyistä ;)

Ja tähän väliin pitää kiittää Homeetta Koirakoulua. Ilman Marian oppeja ja valmennusta tästä koko projektista tuskin olisi tullut mitään. :)

Viime viikolla käytiin katsomassa Taijan 11 vko kultsupentua Pumbaa ja voin kertoa, että pentukuume ei ainakaan helpottanut!
Myy otti painikaverin roolin ilomielin vastaan. Pumban "isoveikka" Pate ei nimittäin liiemmin liian rajusta menosta välitä :)

Pentukuumetta ei myöskään helpottanut ollenkaan se, että kävin tänään katsomassa Nanan yhdeksää pientä, viikon ikäisiä flattivauvoja. Oi ja voi<3

Huomenna käännetään Myyn kanssa auton nokka kohti Turkua, vielä tosin vain viikoksi, sillä asuntoa ei ole löytynyt vieläkään. Epätoivo iskee kohta! Menen tekemään ensimmäisen tentin, muutenkin hoitelemaan asioita ja tarkoituksena on myös saada jotain aikaiseksi asunnon suhteen. Saas nähä kui käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti